Van den Pol | Expert in elektrotechniek! - Montfoort

Makro Kerstpakkettenshowroom

De dagen worden korter en steeds meer organisaties oriënteren zich op kerst- en eindejaargeschenken. Grote bedrijven beginnen echter vaak al veel eerder in het jaar met het samenstellen van het perfecte eindejaarsgeschenk.

Hiertoe worden in alle Nederlandse Makro-vestigingen zogenaamde Kerstpakkettenshowrooms ingericht. “Bedrijven kunnen hier met hulp van adviseurs het perfecte kerstpakket samenstellen voor hun medewerkers en relaties,” zegt Lammert van Ekeren, Business Unit Leider Retail bij Van den Pol. De showrooms in de grotere vestigingen Delft, Vianen, Zwolle, Groningen, Nuth en Duiven zijn inmiddels gerealiseerd. Breda volgt nog dit najaar.

Bleeker Concepts ontwikkelde het format voor de nieuwe showrooms. De interieurarchitect voert de regie over het bouwteam waar Van den Pol deel van uitmaakt. “Per Makro-vestiging gaat het om een ruimte van 150 tot 250 m2 met telkens een vergelijkbare opzet. Er is een ontvangstgedeelte en aansluitend de showroom waar klanten zelf hun eigen kerstpakket of online keuze cadeau kunnen samenstellen. Met keuze uit ruim 1.500 artikelen in verschillende thema’s en kleuren kan nagenoeg elk gewenst pakket op maat worden samengesteld.”

Van den Pol is verantwoordelijk voor de E-installatie, verlichting, datanetwerk en alarm van de shop-in-shops. “Een showroom wordt in zo’n drie weken gebouwd. We zijn nu met de achtste bezig. Bedoeling is dat er de komende tijd nog meer volgen.” De showrooms krijgen een permanent karakter. “Makro-klanten kunnen zich nu het hele jaar laten inspireren door geschenk- en pakketsuggesties.”  Vorig project Volgend project  

Naam:
Makro Kerstpakkettenshowroom

Plaats:
Diverse locaties

Opgeleverd:
2015

Opdrachtgever:
Metro Cash & Carry Nederland B.V.