Van den Pol | Expert in elektrotechniek! - Montfoort

JOINN! Houten

Hotspot aan NS-station Houten

Met een andere functie blijft voor verouderde objecten een prima toekomst mogelijk. JOINN! is een aansprekend actueel voorbeeld. En gedateerd kantoorpand in het hart van Houten is na jarenlange leegstand getransformeerd in een complex met vergaderruimtes, horeca, werkplekken en short stay-appartementen.

JOINN! is een initiatief van de broers Luc en Wout de Wit. "Na een succesvolle gezamenlijke herontwikkeling van een verouderd kantoor zagen we kansen voor een volgende transformatie, "zegt Luc de Wit.

De E-installaties in JOINN! zijn door Van den Pol aangelegd. "Alle bestaande voorzieningen werden gestript. Die waren bij de nieuwbouw in 1984 door Van den Pol aangelegd, dus de cirkel is rond."Het bleek een complexe klus om de verschillende functies goed te integreren. Op een paar uitzonderingen na is JOINN! een all electric gebouw. "Er is veel LED toegepast. " Luc de Wit roemt de support van Van den Pol. "Als ontwikkelaar was een gebouw als dit voor ons een primeur. De mensen van Van den Pol hebben op allerlei gebieden meegedacht en alternatieven aangedragen. JOINN! is zowel technisch als energetisch helemaal up to date. In plaats van energielabel C heeft het gebouw nu een A+-label.  Vorig project Volgend project  

Naam:
JOINN! Houten

Plaats:
Houten

Opdrachtgever:
JOINN! Houten