Van den Pol | Expert in elektrotechniek! - Montfoort

DC Plieger

Plieger kiest voor all electric en full led

De historie van Plieger gaat meer dan een eeuw terug. Met 750 medewerkers en 56 vestigingen levert het bedrijf sanitair, verwarming, elektra en installatiemateriaal aan de zakelijke markt. Voor optimalisatie van het logistieke proces opende Plieger een nieuw regionaal distributiecentrum in Amstelveen. De totale oppervlakte van het nieuwe pand omvat ca. 1.300m2 kantoor en 7.500 m2 logistieke hal. "Met 8.800m2 vervangt deze voorziening vijf andere locaties. De efficiency neemt hierdoor verder toe, " zegt facilitair coördinator Bert Busser.

Van den Pol was verantwoordelijk voor alle elektrische installaties in de nieuwbouw, inclusief data-installatie en toegangscontrole. "Als onderdeel van inkoopcombinatie DGC is het bedrijf al vele jaren klant bij ons. Goed om nu ook op deze manier zaken te doen. "

Duurzaamheid was voor Plieger een belangrijk uitgangspunt bij de nieuwbouw. " Die is gasloos, voorzien van warmtepompen en vloerverwarming. Van den Pol heeft 116 pv-panelen geplaatst; dat aantal willen we later verder uitbreiden. " Het nieuwe pand is niet alleen all electric maar ook full led. "Het licht in de hal brandt standaard op 10% en schakelt naar volle sterkte als iemand binnenloopt of -rijdt. Zo ontstaat als het ware een loper van licht ."


Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Uw gebouw ook veilig, comfortabel, duurzaam en connectief maken? Van den Pol doet dit voor verschillende projecten uit diverse branches. Wij denken graag met u mee.

Contact opnemen

  Vorig project Volgend project  

Naam:
DC Plieger

Plaats:
Amstelveen

Oppervlakte:
8800m2

Opdrachtgever:
Heembouw Roelofarendsveen B.V.

Bijzonderheden:

All Electric

Full led