Van den Pol | Expert in elektrotechniek! - Montfoort

96 woningen Graafse Waard Bodegraven

Voor Mozaïek Wonen realiseerde KlokBouwOntwikkeling vier appartementencomplexen als onderdeel van het project De Graafse Waard in Bodegraven. Het gaat om in totaal 96 woningen. De namen van de gebouwen verwijzen naar de ligging aan de Koninginneweg en de royale opzet van de appartementen: Wilhelmina, Juliana, Beatrix en Maxima. De appartementencomplexen variëren in hoogte van vier tot zeven verdiepingen en hebben allemaal een parkeergarage. Eén blok bevat koopappartementen, bij de overige drie gaat het om huurwoningen.

In opdracht van KlokBouwOntwikkeling was Van den Pol verantwoordelijk voor alle elektrotechnische installaties. Ook is een videofooninstallatie aangelegd. In de openbare ruimtes installeerde Van den Pol bewegingsmelders en energiezuinige verlichting. Bij de parkeergarage van een van de appartementengebouwen is de oprit voorzien van wegdekverwarming.

De vier appartementencomplexen zijn Lean gebouwd. Het was de eerste samenwerking van KlokBouwOntwikkeling en Van den Pol. Die is goed bevallen en krijgt een vervolg bij een omvangrijk project in Nijmegen.

De Graafse Waard is een revitaliseringsproject waarbij de bestaande bebouwing werd gesloopt. Van den Pol was ook betrokken bij een eerdere fase van De Graafse Waard, een appartementencomplex plus een blok van zeven woningen.  Vorig project Volgend project  

Naam:
96 woningen Graafse Waard Bodegraven

Plaats:
Bodegraven

Opdrachtgever:
Klok Bouw Nijmegen

Bijzonderheden:
Opgeleverd: 2014