Actueel

Van den Pol Elektrotechniek houdt zich dagelijks bezig met interessante, bijzondere en innoverende projecten. Daar zijn we trots op, en we schrijven er graag over. Ieder voor- en najaar komt ons relatiemagazine uit, een uitgave boordevol mooie projecten. Daarnaast berichten verschillende (regionale) media over onze bezigheden. Met name de activiteiten van Van den Pol op het gebied van lean en duurzaamheid kunnen op belangstelling rekenen. Met aansprekende toepassingen en een glasheldere, vooruitstrevende visie op energiebeheer en duurzaamheid is Van den Pol Elektrotechniek vaak een dankbaar onderwerp.

Tempo maken in Leidsche Rijn

Als vertrouwde partner van de Vries en Verburg realiseert Van den Pol de elektrotechniek in appartementencomplex B@Start/Reykjavik. Het gaat om de complete E-installatie, verlichting en intercom plus brandmeldinstallatie in de parkeergarage. Tevens worden er 273 zonnepanelen op het dak geïnstalleerd.

'Wij willen enthousiaste opdrachtgevers, niet anders.'

We hechten aan commitment. 'Opdrachtgevers die in de crisisjaren voor ons bleven kiezen, staan nu op nummer 1. Zij kunnen rekenen op ons support. We nemen daarbij geen genoegen met 100% tevreden klanten maar we gaan een stap verder. We willen enthousiaste opdrachtgevers, niet anders. Klanten die zo tevreden zijn dat ze ons vaker inzetten en Van den Pol aanbevelen bij anderen.

DC Nieuwegein; 'LED; Niet anders.'

DC Nieuwegein is een actueel voorbeeld van het partnership tussen Heembouw en Van den Pol. Beide realiseren met regelmaat gezamelijke projecten in de utiliteitsbouw. Het distributiecentrum heeft een gespiegelde structuur met aan beide zijde een kantoordeel en daarachter logistieke ruimtes en is full-LED. We leggen niet anders meer aan," aldus Johnny Gielen, projectleider bij Van den Pol.

Betrouwbaar, duurzaam en slim. Niet anders

Van den Pol is betrokken bij prestigieuze kantoren als FIRST, NoMA House en Hourglass. "Slimme gebouwen waar onderling communicerende apparatuur zorgt voor meer gebruiksgemak en minder energieverbruik." Betrouwbaar, duurzaam en slim. Niet anders.

Rode Kruis betrekt nieuw hoofdkantoor

Het Rode Kruis is het grootste vrijwillige hulpverlenersnetwerk ter wereld. De Nederlandse organisatie verhuisde in Den Haag naar een nieuw hoofdkantoor. Bij de aanpassing hiervan werd een beroep gedaan op vertrouwde partijen zoals Van den Pol.

Specialist in professioneel solaronderhoud

De markt voor zonnepanelen is dynamisch en trekt ook opportunistische aanbieders aan met amper elektrotechnische kennis. Snel een systeem aanleggen en door naar de volgende klus; onderhoud en monitoring krijgen nauwelijks aandacht. Bij een fors deel van de professionele zonne-installaties weet de eigenaar niet of deze goed functioneren.