Actueel

Van den Pol Elektrotechniek houdt zich dagelijks bezig met interessante, bijzondere en innoverende projecten. Daar zijn we trots op, en we schrijven er graag over. Ieder voor- en najaar komt ons relatiemagazine uit, een uitgave boordevol mooie projecten. Daarnaast berichten verschillende (regionale) media over onze bezigheden. Met name de activiteiten van Van den Pol op het gebied van lean en duurzaamheid kunnen op belangstelling rekenen. Met aansprekende toepassingen en een glasheldere, vooruitstrevende visie op energiebeheer en duurzaamheid is Van den Pol Elektrotechniek vaak een dankbaar onderwerp.

Stedin Delft; 'Klaar voor groene toekomst'.

Steeds vaker ondersteunt Van den Pol eigenaren die hun bestaande vastgoed ingrijpend vernieuwen en verduurzamen.Eerder al was Van den Pol betrokken bij de metamorfose van het Utrechtse kantoor van Stedin. De helft van dit gebouw werd gesloopt en het resterende deel duurzaam gerenoveerd tot energielabel A. Het energieverbruik is nu nog maar een kwart van de oorspronkelijke situatie.

Trebbe scoort met slimme woonconcepten

Met BasisWonen en HoogWonen beschikt Trebbe Wonen over concepten waarmee onder meer corporaties hun voordeel doen. Van den Pol is een van de partners bij het HoogWonen-concept. “Na een kennismakingsbijeenkomst kreeg ik een dag later al een mail met ruim twintig verbetersuggesties. Niet alleen op het gebied van elektrotechniek, ook over het proces in brede zin.”

Wonen in een Bijenkorf - B@ducated in Leidsche Rijn

Middenin Leidsche Rijn realiseert De Vries en Verburg het project B@ducated. Een wooncomplex met 250 micro-appartementen voor studenten en young professionals. Van den Pol realiseert de elektrotechnische, communicatie- en brandmeldinstallatie plus de infrastructuur voor het camerasysteem.

Bewaak veiligheid en prestaties van zonne-energiesystemen

Als specialistische E-installateur kent Van den Pol als geen ander het belang van hoogwaardig, veilige installaties. We zijn pionier op solargebied met twintig jaar ervaring in aanleg, monitoring en onderhoud. Dit zorgt voor een kennisvoorsprong waarvan opdrachtgevers profiteren.

Tempo maken in Leidsche Rijn

Als vertrouwde partner van de Vries en Verburg realiseert Van den Pol de elektrotechniek in appartementencomplex B@Start/Reykjavik. Het gaat om de complete E-installatie, verlichting en intercom plus brandmeldinstallatie in de parkeergarage. Tevens worden er 273 zonnepanelen op het dak geïnstalleerd.

'Wij willen enthousiaste opdrachtgevers, niet anders.'

We hechten aan commitment. 'Opdrachtgevers die in de crisisjaren voor ons bleven kiezen, staan nu op nummer 1. Zij kunnen rekenen op ons support. We nemen daarbij geen genoegen met 100% tevreden klanten maar we gaan een stap verder. We willen enthousiaste opdrachtgevers, niet anders. Klanten die zo tevreden zijn dat ze ons vaker inzetten en Van den Pol aanbevelen bij anderen.