Actueel

Van den Pol Elektrotechniek houdt zich dagelijks bezig met interessante, bijzondere en innoverende projecten. Daar zijn we trots op, en we schrijven er graag over. Ieder voor- en najaar komt ons relatiemagazine uit, een uitgave boordevol mooie projecten. Daarnaast berichten verschillende (regionale) media over onze bezigheden. Met name de activiteiten van Van den Pol op het gebied van lean en duurzaamheid kunnen op belangstelling rekenen. Met aansprekende toepassingen en een glasheldere, vooruitstrevende visie op energiebeheer en duurzaamheid is Van den Pol Elektrotechniek vaak een dankbaar onderwerp.

Camelot Campus 030 en Reykjavik

Ontwikkelende bouwer De Vries en Verburg realiseerde twee wooncomplexen in het Utrechtse stadsdeel Leidsche Rijn. Camelot Campus 030 bevat 250 studio's voor studenten en jongeren. Van den Pol was verantwoordelijk voor de complete E-installatie, verlichting, intercom plus brandmeldinstallatie in de parkeergarage.

SEGRO legt duurzame lat hoog

SEGRO is eigenaar en ontwikkelaar van logistiek en industrieel vastgoed en beoogt langjarig verhuur. "Daarom kijken we bij duurzaamheidsinvesteringen naar de lange termijn, "zegt Eelco Verweij, Project Manager bij SEGRO Netherlands. Dat is ook het geval bij SEGRO Park Amsterdam Airport. Bouwer Hercuton selecteerde Van den Pol Elektrotechniek. "Als installateur spelen zijn een sleutelrol bij het duurzame en slimme karakter van SEGRO Park Amsterdam Airport.

Trebbe start bouw 36 appartementen 't Bovenhuys Houten

Vorige maand startte Trebbe met de heiwerkzaamheden voor de nieuwbouw van 36 appartementen ‘t Bovenhuys in Houten in opdracht van Over-IJssel 1882 Investment. De bouw neemt naar verwachting circa elf maanden in beslag en de appartementen zijn bestemd voor de vrije sector huur.

Slimme E-techniek op een Amsterdamse toplocatie - Emblematisch sluitstuk van het Oosterdok

Op de kop van het Oosterdokseiland in Amsterdam vindt de realisatie van het internationale hoofdkantoor van Booking.com plaatst. Met een oppervlakte van 72.500 vierkante meter is dit multifunctionele duurzame gebouw, met beoogd BREEAM-NL, één van de grootste binnenstedelijke projecten van West-Europa. Van den Pol is onder meer verantwoordelijk voor de complete E-installatie plus brandmeld- en ontruimingsinstallaties in zowel de vergrote parkeergarage als in het nieuwe kantoor van Booking.com .

Nieuwe werkplaats Tramremise Nieuwegein; 'Wij worden blij van een project als dit'.

De tramremise in Nieuwegein wordt flink aangepakt. Alles vanaf de hoogspanningskabel tot aan de wandcontactdozen: Van den Pol is verantwoordelijk voor de complete stroomvoorziening en verlichting in de nieuwe tramremise.

Weer een stukje bereikbare technische innovatie in huis gehaald.

Sinds deze week heeft nieuwe ondersteuning zich aangediend bij onze werkplaats van Industriële Automatisering. Niet in de vorm van een medewerker maar in de vorm van een Laser Graveermachine.