Actueel

Van den Pol Elektrotechniek houdt zich dagelijks bezig met interessante, bijzondere en innoverende projecten. Daar zijn we trots op, en we schrijven er graag over. Ieder voor- en najaar komt ons relatiemagazine uit, een uitgave boordevol mooie projecten. Daarnaast berichten verschillende (regionale) media over onze bezigheden. Met name de activiteiten van Van den Pol op het gebied van lean en duurzaamheid kunnen op belangstelling rekenen. Met aansprekende toepassingen en een glasheldere, vooruitstrevende visie op energiebeheer en duurzaamheid is Van den Pol Elektrotechniek vaak een dankbaar onderwerp.

Pilot klimaatneutrale studentenflat: drie innovatieconcepten

Het is ongetwijfeld een van de meest bijzondere pilotprojecten in Utrecht: de renovatie van drie wooneenheden van het monumentale pand Tuindorp-West Complex. Betrokken bij het omvormen en toekomstbestendig maken van het complex zijn onder andere studentenhuisvester SSH als opdrachtgever, ingenieursbureau VIAC, bouwer Vastbouw, installateur Feenstra en Van den Pol Elektrotechniek.

Nieuw Woon- en Zorgcomplex voor 'Klein Geluk' - Techniek met de menselijke maat

Bij Klein Geluk draait het om mensen. In Apeldoorn is een nieuw woon- en zorgcomplex van Klein Geluk in aanbouw. "Dit is bestemd voor cliënten met een indicatie voor langdurige zorg,"zegt Hans van Zeist, projectleider namens de specialist in ouderenzorg. Van de Pol is verantwoordelijk voor de engineering en aanleg van E-installatie, verlichting, zonnepanelen, ontruimings- en brandmeldinstallaties.

Elzenhagen Amsterdam; 'Dit is seriematige bouw in optima forma'

Elzenhagen maakt deel uit van een groeiende reeks vergelijkbare projecten waarbij Jan Snel en Van den Pol Elektrotechniek samen optrekken. Voorbeelden in Amsterdam zijn onder meer de studentencomplexen Amstelhome en Ravel Residence.

Samenwerking centraal bij "Nederland Maakt Het" van RTLZ

Van den Pol Elektrotechniek en Kiremko zijn namen die je regelmatig samen tegenkomt. Maar wat houdt die samenwerking precies in? Voor het programma "Nederland Maakt Het" werden beide bedrijven juist over dit onderwerp aan het woord gelaten.

VOLT, All-electric en all-LED zijn vanzelfsprekend

VOLT, een wooncomplex in Delft gericht op afgestudeerde jongeren. Samen met projectorganisatie Nieuw Delft en Amvest ontwikkelde ERA Contour het bijzondere project. Van den Pol zet een groot deel van haar disciplines in.

Drie generaties - verduurzaming van het wagenpark

Als je een van onze bedrijfsauto's ziet rijden is de kans groot dat het een Peugeot Partner is. Kort geleden deed de derde generatie Partner zijn intreden. Een mooie reden voor een artikel in À propos PEUGEOT, het magazine van Peugeot Nederland. Voorzien van een prachtige foto waar de drie generaties Peugeot Partner mooi naast elkaar te zien zijn.