Actueel

Van den Pol Elektrotechniek houdt zich dagelijks bezig met interessante, bijzondere en innoverende projecten. Daar zijn we trots op, en we schrijven er graag over. Ieder voor- en najaar komt ons relatiemagazine uit, een uitgave boordevol mooie projecten. Daarnaast berichten verschillende (regionale) media over onze bezigheden. Met name de activiteiten van Van den Pol op het gebied van lean en duurzaamheid kunnen op belangstelling rekenen. Met aansprekende toepassingen en een glasheldere, vooruitstrevende visie op energiebeheer en duurzaamheid is Van den Pol Elektrotechniek vaak een dankbaar onderwerp.

De Kroon op Oosterdokseiland - Nieuw Amsterdams icoon

Na NoMA House en Hourglass aan de Zuidas is Van den Pol opnieuw betrokken bij een markant project in de hoofdstad: de bekroning van het Oosterdokseiland. Op 72.500 m2 vloeroppervlak komen onder meer een nieuw kantoor voor Booking.com, appartementen en publieke voorzieningen.

"Wat het ook is, Van den Pol vindt een oplossing."

Amac is verreweg de grootste Apple Premium Reseller van Nederland. Met 47 winkels en online bedient het bedrijf zowel particuliere als zakelijke klanten. Met een nieuw hoofdkantoor op de kop van The Wall lijkt een schot in de roos.

Pilot klimaatneutrale studentenflat: drie innovatieconcepten

Het is ongetwijfeld een van de meest bijzondere pilotprojecten in Utrecht: de renovatie van drie wooneenheden van het monumentale pand Tuindorp-West Complex. Betrokken bij het omvormen en toekomstbestendig maken van het complex zijn onder andere studentenhuisvester SSH als opdrachtgever, ingenieursbureau VIAC, bouwer Vastbouw, installateur Feenstra en Van den Pol Elektrotechniek.

Nieuw Woon- en Zorgcomplex voor 'Klein Geluk' - Techniek met de menselijke maat

Bij Klein Geluk draait het om mensen. In Apeldoorn is een nieuw woon- en zorgcomplex van Klein Geluk in aanbouw. "Dit is bestemd voor cliënten met een indicatie voor langdurige zorg,"zegt Hans van Zeist, projectleider namens de specialist in ouderenzorg. Van de Pol is verantwoordelijk voor de engineering en aanleg van E-installatie, verlichting, zonnepanelen, ontruimings- en brandmeldinstallaties.

Elzenhagen Amsterdam; 'Dit is seriematige bouw in optima forma'

Elzenhagen maakt deel uit van een groeiende reeks vergelijkbare projecten waarbij Jan Snel en Van den Pol Elektrotechniek samen optrekken. Voorbeelden in Amsterdam zijn onder meer de studentencomplexen Amstelhome en Ravel Residence.

Samenwerking centraal bij "Nederland Maakt Het" van RTLZ

Van den Pol Elektrotechniek en Kiremko zijn namen die je regelmatig samen tegenkomt. Maar wat houdt die samenwerking precies in? Voor het programma "Nederland Maakt Het" werden beide bedrijven juist over dit onderwerp aan het woord gelaten.