Archief

Trebbe scoort met slimme woonconcepten

Met BasisWonen en HoogWonen beschikt Trebbe Wonen over concepten waarmee onder meer corporaties hun voordeel doen. Van den Pol is een van de partners bij het HoogWonen-concept. “Na een kennismakingsbijeenkomst kreeg ik een dag later al een mail met ruim twintig verbetersuggesties. Niet alleen op het gebied van elektrotechniek, ook over het proces in brede zin.”

Wonen in een Bijenkorf - B@ducated in Leidsche Rijn

Middenin Leidsche Rijn realiseert De Vries en Verburg het project B@ducated. Een wooncomplex met 250 micro-appartementen voor studenten en young professionals. Van den Pol realiseert de elektrotechnische, communicatie- en brandmeldinstallatie plus de infrastructuur voor het camerasysteem.

Bewaak veiligheid en prestaties van zonne-energiesystemen

Als specialistische E-installateur kent Van den Pol als geen ander het belang van hoogwaardig, veilige installaties. We zijn pionier op solargebied met twintig jaar ervaring in aanleg, monitoring en onderhoud. Dit zorgt voor een kennisvoorsprong waarvan opdrachtgevers profiteren.

Tempo maken in Leidsche Rijn

Als vertrouwde partner van de Vries en Verburg realiseert Van den Pol de elektrotechniek in appartementencomplex B@Start/Reykjavik. Het gaat om de complete E-installatie, verlichting en intercom plus brandmeldinstallatie in de parkeergarage. Tevens worden er 273 zonnepanelen op het dak geïnstalleerd.

'Wij willen enthousiaste opdrachtgevers, niet anders.'

We hechten aan commitment. 'Opdrachtgevers die in de crisisjaren voor ons bleven kiezen, staan nu op nummer 1. Zij kunnen rekenen op ons support. We nemen daarbij geen genoegen met 100% tevreden klanten maar we gaan een stap verder. We willen enthousiaste opdrachtgevers, niet anders. Klanten die zo tevreden zijn dat ze ons vaker inzetten en Van den Pol aanbevelen bij anderen.

DC Nieuwegein; 'LED; Niet anders.'

DC Nieuwegein is een actueel voorbeeld van het partnership tussen Heembouw en Van den Pol. Beide realiseren met regelmaat gezamelijke projecten in de utiliteitsbouw. Het distributiecentrum heeft een gespiegelde structuur met aan beide zijde een kantoordeel en daarachter logistieke ruimtes en is full-LED. We leggen niet anders meer aan," aldus Johnny Gielen, projectleider bij Van den Pol.