Actueel

Van den Pol Elektrotechniek houdt zich dagelijks bezig met interessante, bijzondere en innoverende projecten. Daar zijn we trots op, en we schrijven er graag over. Ieder voor- en najaar komt ons relatiemagazine uit, een uitgave boordevol mooie projecten. Daarnaast berichten verschillende (regionale) media over onze bezigheden. Met name de activiteiten van Van den Pol op het gebied van lean en duurzaamheid kunnen op belangstelling rekenen. Met aansprekende toepassingen en een glasheldere, vooruitstrevende visie op energiebeheer en duurzaamheid is Van den Pol Elektrotechniek vaak een dankbaar onderwerp.

Samenwerking centraal bij "Nederland Maakt Het" van RTLZ

Van den Pol Elektrotechniek en Kiremko zijn namen die je regelmatig samen tegenkomt. Maar wat houdt die samenwerking precies in? Voor het programma "Nederland Maakt Het" werden beide bedrijven juist over dit onderwerp aan het woord gelaten.

VOLT, All-electric en all-LED zijn vanzelfsprekend

VOLT, een wooncomplex in Delft gericht op afgestudeerde jongeren. Samen met projectorganisatie Nieuw Delft en Amvest ontwikkelde ERA Contour het bijzondere project. Van den Pol zet een groot deel van haar disciplines in.

Drie generaties - verduurzaming van het wagenpark

Als je een van onze bedrijfsauto's ziet rijden is de kans groot dat het een Peugeot Partner is. Kort geleden deed de derde generatie Partner zijn intreden. Een mooie reden voor een artikel in À propos PEUGEOT, het magazine van Peugeot Nederland. Voorzien van een prachtige foto waar de drie generaties Peugeot Partner mooi naast elkaar te zien zijn.

Stekerbare meterkast aansluitdoos draagt bij aan hoog bouwtempo, de installateur beslist.

Bij de bouw van een groot studentencomplex in Amsterdam-Zuidoost worden wekelijks 40 woonunits gestort. Een flink bouwtempo dus. En dat vraagt om slimme oplossingen. Van den Pol is vanaf het begin af aan nauw betrokken bij het project.

Circulaire renovatie voor Groenendijk Bedrijfskleding

Door de groei zocht Groenendijk Bedrijfskleding een groter bedrijfspand. "Dat wilden we zo duurzaam en circulair mogelijk renoveren," zegt directeur Marien Groenendijk. "Daarom was bij de selectie van bouwpartners de bereidheid samen te experimenteren een belangrijk criterium." Voor elektrotechniek, verlichting, domotica, geluidsinstallatie, toegangscontrole, inbraak, CCTV, datanetwerk en intercom werd daarom Van den Pol Elektrotechniek geselecteerd.

Dept Agency, dynamiek op huisvestingsgebied.

Dept Agency is actief op het snijvlak van ontwerp, digitale techniek, data, (digital) marketing, strategie, branding en e-commerce. Dept heeft een voorkeur voor gebouwen met een industriële "look and feel" zoals het Amsterdamse hoofdkantoor. De verbouwing van een verdieping betekende een eerste kennismaking van Van den Pol.