Actueel

Van den Pol Elektrotechniek houdt zich dagelijks bezig met interessante, bijzondere en innoverende projecten. Daar zijn we trots op, en we schrijven er graag over. Ieder voor- en najaar komt ons relatiemagazine uit, een uitgave boordevol mooie projecten. Daarnaast berichten verschillende (regionale) media over onze bezigheden. Met name de activiteiten van Van den Pol op het gebied van lean en duurzaamheid kunnen op belangstelling rekenen. Met aansprekende toepassingen en een glasheldere, vooruitstrevende visie op energiebeheer en duurzaamheid is Van den Pol Elektrotechniek vaak een dankbaar onderwerp.

Tijdwinst door stekerbare primeur - Rachmanioff

132 Woningen in een groene omgeving. Van een zestigerjarenkantooruitstraling naar een vriendelijk woongebouw. Deze woningen aan het Rachmanioff in Utrecht worden gerealiseerd in het oude stadskantoor van Utrecht. Naast aanleg van de complete E-installatie zet Van den Pol Elektrotechniek ook bij dit project haar brede duurzame specialisatie in.

Gedateerd kantoorgebouw wordt eigentijdse, duurzame werkomgeving.

Kantoorgebouw De Walvis wordt ingrijpend gerenoveerd om het weer zijn oorspronkelijke karakter terug te geven en tegelijk te voldoen aan alle eisen van deze tijd. Ook bij dit binnenstedelijke project is Van den Pol betrokken.

Brandventilatie zorgt voor laadvermogen stekkerauto's Parking Centrum Oosterdok

Parking Centrum Oosterdok groeide dankzij een installatietechnische vondst uit tot Nederlands grootste oplaadgelegenheid. Tientallen elektrische auto's kunnen er tegelijk hun batterij opladen. De voeding ervoor komt uit de aanwezige brandventilatievoorziening.

In Westergouwe is geen woning hetzelfde. Uitdaging voor Co-makers

In een bouwcombinatie met Heijmans realiseert ERA Contour 78 woningen in de Goudse wijk Westergouwe. Van den Pol, vaste co-maker van ERA Contour, is verantwoordelijk voor de E-installatie plus zonnepanelen.

De Kroon op Oosterdokseiland - Nieuw Amsterdams icoon

Na NoMA House en Hourglass aan de Zuidas is Van den Pol opnieuw betrokken bij een markant project in de hoofdstad: de bekroning van het Oosterdokseiland. Op 72.500 m2 vloeroppervlak komen onder meer een nieuw kantoor voor Booking.com, appartementen en publieke voorzieningen.

"Wat het ook is, Van den Pol vindt een oplossing."

Amac is verreweg de grootste Apple Premium Reseller van Nederland. Met 47 winkels en online bedient het bedrijf zowel particuliere als zakelijke klanten. Met een nieuw hoofdkantoor op de kop van The Wall lijkt een schot in de roos.