Actueel

Van den Pol Elektrotechniek houdt zich dagelijks bezig met interessante, bijzondere en innoverende projecten. Daar zijn we trots op, en we schrijven er graag over. Ieder voor- en najaar komt ons relatiemagazine uit, een uitgave boordevol mooie projecten. Daarnaast berichten verschillende (regionale) media over onze bezigheden. Met name de activiteiten van Van den Pol op het gebied van lean en duurzaamheid kunnen op belangstelling rekenen. Met aansprekende toepassingen en een glasheldere, vooruitstrevende visie op energiebeheer en duurzaamheid is Van den Pol Elektrotechniek vaak een dankbaar onderwerp.

Samenwerking bij nieuwbouw distributiecentrum H&M Nederland

Wanneer je als bouwteam met elkaar optrekt moet je op elkaar kunnen vertrouwen. Bouwteams zijn Van den Pol Elektrotechniek niet vreemd. Ook bij onze business unit Retail werken we in bouwteams om te zorgen dat de retailers zo kort mogelijk overlast hebben bij een verbouw of nieuwbouw en zo snel mogelijk open kunnen en dus omzet kunnen draaien.

De Kwekerij Utrecht - Slim en duurzaam op vertrouwd terrein

Van den Pol is bij de Kwekerij in Utrecht verantwoordelijk voor de energievoorziening van de 318 studenten studio's. "Complexen met studentenwoningen zijn voor ons vertrouwd terrein", zegt projectleider woningbouw bij Van den Pol Theo Severs. Van den Pol was onder meer betrokken bij grootschalige projecten in Amsterdam en Vaals.

Tijdwinst door stekerbare primeur - Rachmanioff

132 Woningen in een groene omgeving. Van een zestigerjarenkantooruitstraling naar een vriendelijk woongebouw. Deze woningen aan het Rachmanioff in Utrecht worden gerealiseerd in het oude stadskantoor van Utrecht. Naast aanleg van de complete E-installatie zet Van den Pol Elektrotechniek ook bij dit project haar brede duurzame specialisatie in.

Gedateerd kantoorgebouw wordt eigentijdse, duurzame werkomgeving.

Kantoorgebouw De Walvis wordt ingrijpend gerenoveerd om het weer zijn oorspronkelijke karakter terug te geven en tegelijk te voldoen aan alle eisen van deze tijd. Ook bij dit binnenstedelijke project is Van den Pol betrokken.

Brandventilatie zorgt voor laadvermogen stekkerauto's Parking Centrum Oosterdok

Parking Centrum Oosterdok groeide dankzij een installatietechnische vondst uit tot Nederlands grootste oplaadgelegenheid. Tientallen elektrische auto's kunnen er tegelijk hun batterij opladen. De voeding ervoor komt uit de aanwezige brandventilatievoorziening.

In Westergouwe is geen woning hetzelfde. Uitdaging voor Co-makers

In een bouwcombinatie met Heijmans realiseert ERA Contour 78 woningen in de Goudse wijk Westergouwe. Van den Pol, vaste co-maker van ERA Contour, is verantwoordelijk voor de E-installatie plus zonnepanelen.