Retail

Het belangrijkste doel van elektrotechniek in de retail is het verleiden van de klant. Sfeer en comfort dragen in belangrijke mate bij aan een goed winkelklimaat. Dat weerhoudt Van den Pol er niet van verder te kijken. Naar gebruiksgemak bijvoorbeeld: met een druk op de knop uw winkel bedienen: licht, geluid, beveiliging en camera’s. Maar ook op het gebied van energiebesparing en het werken aan de duurzame uitstraling van uw merk.

Service van Van den Pol Elektrotechniek

Op al deze terreinen geven wij onze klanten graag advies. Het resultaat is altijd een installatie die voldoet aan de eisen van uw winkelconcept. We installeren snel en adequaat en we zijn dag en nacht bereikbaar voor storingen. Alles om uw winkel zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken.

Voor vele honderden winkels ontwerpen, realiseren én onderhouden wij de elektrotechnische installaties. Ketens als Bruna, H&M, Auping en Hema vertrouwen al hun winkels in Nederland aan ons toe.

Van den Pol speelt in op de wensen en behoeften van retailers. Binnen de organisatie is er voor u één aanspreekpunt, we houden de lijnen graag kort. Samen met onze gespecialiseerde monteurs kunnen we garant staan voor een goede samenwerking.

Alle technische installaties in uw winkel kunnen wij geheel zelf verzorgen. Van den Pol is een oplossingsgerichte, flexibele partner. Wij begrijpen dat uw winkel zo snel mogelijk up-to-date moet zijn. Wij weten met onze jarenlange ervaring in de retail uw winkel precies die uitstraling te geven die bij de doelgroep aansluit.

Meer weten over Retail?

Wilt u meer weten over Retail? Lees dan alles over onze dienstverlening. U kunt ook direct contact met ons opnemen, wij vertellen u graag meer.