Van den Pol | Expert in elektrotechniek! - Montfoort

Volt, all-electric en all-led zijn vanzelfsprekend

VOLT, een wooncomplex in Delft gericht op afgestudeerde jongeren. Samen met projectorganisatie Nieuw Delft en Amvest ontwikkelde ERA Contour het bijzondere project. Van den Pol zet een groot deel van haar disciplines in.

"Het is een mooie mix van onze specialismen", beaamt Business Unit leider van de woningbouw Bob Oostendorp. "Naast de E-installatie leggen wij hier de toegangscontrole, videofooninstallatie en verlichting aan.

VOLT wordt all-electric en all-LED. "Voor ons is dat bij nieuwbouw al jaren vanzelfsprekend. De algemene ruimtes en parkeergarage zijn voorzien van dynamische verlichting. De lampen branden op 20% en schakelen alleen naar volle sterkte als de sensoren beweging detecteren. Dit levert een aanzienlijke energiebesparing op, terwijl veiligheid en comfort gegarandeerd zijn."

Bij VOLT wordt gewerkt met twee bouwstromen. "De vaart zit er stevig in. Daarbij helpt het zeker dat wij als co-maker een vertrouwde partner zijn van ERA contour. Wij kennen elkaars werkwijze en hebben aan een half woord genoeg."

Lees hier het complete artikel van VOLT - DELFT uit Stedenbouw.  Vorige bericht Volgende bericht