Van den Pol | Expert in elektrotechniek! - Montfoort

Van den Pol passeert mijlpaal van vier miljoen Wp zonne-energie

Met de opdracht voor het plaatsen van 1.500 zonnepanelen voor de gemeente Utrecht hebben we de grens van vier miljoen Wp geïnstalleerd vermogen aan zonne-energie ruim overschreden. Met dit totaal geïnstalleerde vermogen worden 1.100 huishoudens volledig voorzien van zelf geproduceerde groene stroom. Verwachting is dat dit aantal de komende jaren snel verder stijgt.

Van den Pol is een pionier als het gaat om duurzame energie. Al sinds de jaren negentig installeren we zonnepanelen.

Mede door de SDE-subsidieregeling is het voor bedrijven en instellingen zeer aantrekkelijk om zelf duurzame energie op te wekken. Een jaarlijks rendement van 10% op investering is realistisch. Bij nieuwbouwwoningen horen zonnepanelen inmiddels tot de standaarduitrusing. Het is een veelgebrukte manier om aan de vereiste EPC-norm te voldoen. Bij bestaande gebouwen is dakrenovatie vaak een goed moment om panelen te plaatsen. Ook kiezen verenigingen van eigenaars in toenemende mate voor collectieve aanleg van een een zonnestroomsysteem. Gezien het grote aantal aanvragen verwachten we dat de snelle groei bij de installtie van zonnepanelen de komende jaren onverminderd doorzet.

Wij profileren ons als duurzaamste elektrotechnisch installatiebedrijf van Nederland. De eigen bedrijfsvoering is maximaal duurzaam en wij adviseren onze klanten proactief over verduurzaming. Bewezen oplossingen staan daarbij centraal. We beschikken over een Greenteam dat de actuele ontwikkelingen op de voet volgt. Dit Greenteam ondersteunt opdrachtgevers in brede zin bij de verduurzaming van hun huisvesting.  Vorige bericht Volgende bericht