Van den Pol | Expert in elektrotechniek! - Montfoort

Van den Pol helpt KNRM het hoofd boven water te houden

50 boothuizen reddingsmaatschappij naar nul-op-de-meter

Je kan simpelweg een bedrag doneren om een goed doel te steunen, maar je kunt ook aanbieden om je expertise in te zetten, om die organisatie te helpen de kosten naar beneden te brengen. Dat laatste hebben wij besloten te doen. 

De komende drie jaar gaan we vijftig boothuizen en vier gebouwen van de Koninklijke Nederlandse Reddingsmaatschappij (KNRM) naar nul-op-de-meter brengen. Wim van den Pol, directeur van Van den Pol Elektrotechniek; "We gaan de KNRM helpen met iets waar ons bedrijf goed in is."

Edward Zwitser is beheerderlijk zakelijk netwerk bij de KNRM. Hij werd aan Wim van den Pol gematcht door een gezamelijk relatie. Ze raakte aan de praat over het werk van de KNRM. Wim, "Ik had er wel affiniteit mee, omdat ik tijdens mijn zeiltochtjes op het IJsselmeer die reddingsboten van de KNRM soms in actie zie. Edward nodigde mij uit voor het jaarlijks Reddersgale van de KNRM. Dan weet je dat ze je gaan vragen de beurs te trekken, want de organisatie draait op giften. Maar ik vond het veel leuker om de KNRM te helpen met iets waar ons bedrijf goed in is, en dat is het naar nul-op-de-meter brengen van de elektrotechnische installaties in alle 54 gebouwen van de KNRM. Daar ligt onze kracht ."

Lees hier het complete artikel over de samenwerking tussen Van den Pol Elektrotechniek en de KNRM uit de E&W Installatietechniek uitgave juni 2021

   Vorige bericht Volgende bericht