Van den Pol | Expert in elektrotechniek! - Montfoort

Trebbe start bouw 36 appartementen 't Bovenhuys Houten

Maandag 11 maart is Trebbe gestart met de heiwerkzaamheden voor de nieuwbouw van 36 appartementen ‘t Bovenhuys in Houten in opdracht van Over-IJssel 1882 Investment. De bouw neemt naar verwachting circa elf maanden in beslag en de appartementen zijn bestemd voor de vrije sector huur.

Wim van den Pol, directeur bij Van den Pol Elektrotechniek, namens Over-IJssel 1882 Investment: “In Houten stond dit kantoorgebouw van 3.500 m2 al acht jaar leeg, en de gemeente werkte graag mee aan bestemmingswijziging naar wonen voor middeldure huur. Als elektrotechnisch specialist was het fijn om met een goed team van Trebbe nu eens als opdrachtgever te kunnen werken, en samen een goed concept voor middeldure huur, met z’n eigen kenmerken, in de markt te zetten.”

Johan Bombach, directeur bij Trebbe: “De eerste paal van ‘t Bovenhuys is meer dan alleen een tastbare overgang naar een nieuwe fase. In dit project is de eerste paal het bewijs dat als je deelt je ook vermenigvuldigt. Een co-maker die zo gelooft in het concept dat hij het zelf ook afneemt, dat is een ultiem compliment naar ons team HoogWonen en naar Trebbe.”   Vorige bericht Volgende bericht