Van den Pol | Expert in elektrotechniek! - Montfoort

Tijdwinst door stekerbare primeur - Rachmanioff

132 Woningen in een groene omgeving. Van een zestigerjarenkantooruitstraling naar een vriendelijk woongebouw. Deze woningen aan het Rachmanioff in Utrecht worden gerealiseerd in het oude stadskantoor van Utrecht. Naast aanleg van de complete E-installatie zet Van den Pol Elektrotechniek ook bij dit project haar brede duurzame specialisatie in.

"Algemene ruimtes, bergingen en parkeergarage worden voorzien van LED-verlichting met bewegingssensoren", zegt projectleider Roelf van Wolfswinkel. "Deze brandt op schemerstand en schakelt alleen bij activiteit naar vol vermogen. Dit levert forse besparingen op."

Van den Pol is continu op zoek naar manieren om slimmer, veiliger en efficiënter te werken. "Goed voorbeeld bij dit project is het stekerbaar installeren van de centraal- en wandcontactdozen", aldus Van Wolfswinkel. "In de utiliteitsbouw gebeurt dit al regelmatig. Voor woningbouw is het een primeur." Stekerbare componenten zijn duurder. "En de voorbereiding is tijdrovender. Maar al onze monteurs op locatie kunnen we veel sneller werken. "

Lees hier het complete artikel over Rachmanioff uit Stedenbouw 759



  Vorige bericht Volgende bericht