Van den Pol | Expert in elektrotechniek! - Montfoort

Stekerbare meterkast aansluitdoos draagt bij aan hoog bouwtempo, de installateur beslist.

Bij de bouw van een groot studentencomplex in Amsterdam-Zuidoost worden dagelijks 40 woonunits gestort. Een flink bouwtempo dus. En dat vraagt om slimme oplossingen. Van den Pol is vanaf het begin af aan nauw betrokken bij het project.
 

Wie op metrostation Holendrecht staat, ziet voor zich de eerste van drie studenten wooncomplexen verrijzen. Het eerste gebouw omvat straks 955 woonunits, gerealiseerd met tunnelbouw. Ook Van den Pol Elektrotechniek is vanaf het begin af aan nauw betrokken bij het project.

"We prefabben veel op onze projecten", licht werkvoorbereider van Van den Pol, Tim Jooren, toe. "Dat vraagt meer tijd in de voorbereiding, maar die winnen we tijdens de uitvoering weer terug. Op dit project is er veel repeterend werk. Daarom hebben we ook hier gekeken naar een prefab-oplossing. Die hebben we gevonden in de stekerbare meterkast aansluitdoos PMK80 en de centraaldoos C60 van ABB. Hiermee verkorten we de doorlooptijd op de bouw aanzienlijk."

Lees hier het complete artikel uit Voltreffers, het magazine van ABB 01|2019of kijk hier het filmpje wat is gemaakt in opdracht van ABB in samenwerking met Van den Pol Elektrotechniek.  Vorige bericht Volgende bericht