Van den Pol | Expert in elektrotechniek! - Montfoort

SEGRO legt duurzame lat hoog

EGRO is eigenaar en ontwikkelaar van logistiek en industrieel vastgoed. Objecten van het beursgenoteerde Britse bedrijf concentreren zich op logistieke hotspots. SEGRO beoogt langjarige verhuur, geen snelle doorverkoop. “Daarom kijken we bij duurzaamheidsinvesteringen naar de lange termijn,” zegt Eelco Verweij, Project Manager bij SEGRO Netherlands.

Dat is ook het geval bij SEGRO Park Amsterdam Airport. Van de uiteindelijke 100.000 m2 is een vijfde gerealiseerd. Het betreft twee complexen; een logistiek centrum en een hal met kleinere units. Bouwer Hercuton selecteerde Van den Pol. “Als installateur spelen zij een sleutelrol bij het duurzame en slimme karakter van SEGRO Park Amsterdam Airport. Het BREEAM Excellent-certificaat wordt mede behaald door elementen als Ledverlichting, centrale besturing van installaties, daglichtsensoren en zonnepanelen.”

Het is zaak om de juiste balans te vinden tussen investeringen en een realistische huurprijs. Verweij: “Daarom is de kennis en ervaring van partijen als Van den Pol zo belangrijk. Het helpt ons om de juiste afwegingen te maken.” Dat is bij SEGRO Park Amsterdam Airport zeker gelukt. Beide gebouwen die er nu staan, zijn op risico gerealiseerd maar binnen twee maanden na oplevering vrijwel volledig verhuurd.
 

Lees hier het volledige artikel uit ons magazine Puls over SEGRO Park Amsterdam Airport.  Vorige bericht Volgende bericht