Van den Pol | Expert in elektrotechniek! - Montfoort

Nieuwe verlichting Medisch Centrum Montfoort

Medisch Centrum Montfoort heeft alles onder één dak: huisartsen, fysiotherapeuten, een apotheek, Oefentherapie Cesar plus nog een aantal specialistische zorgverleners. De kwaliteit van de verlichting liep steeds verder terug; lampen gingen stuk, de lichtsterkte nam af.

Van den Pol adviseerde om over te gaan tot volledige vervanging door Led. Ook alle noodverlichting is vervangen door energiezuinige Led-varianten. Door de forse energiebesparing wordt de investering al in vijf jaar terugverdiend.

“Eerst is een proefopstelling gemaakt,” zegt huisarts Marjon Oude Ophuis. “Die gaf een prima indruk van de nieuwe situatie.” De impact van de vernieuwde verlichting blijkt groot. “Bij medische disciplines is het immers van belang om patiënten optimaal te kunnen observeren.” Ook ondersteunende medewerkers merken het verschil. “Zij geven aan dat ze meer energie over hebben aan het einde van de dag.”

Lees hier het complete artikel over de energiebesparing bij het Medisch Centrum Montfoort .  Vorige bericht Volgende bericht