Van den Pol | Expert in elektrotechniek! - Montfoort

Nieuwbouw markant visitekaartje voor Barten Groep

Barten Groep is onder meer betrokken bij de realisatie van kantoren, bedrijfsgebouwen, scholen en woningen. “Wij kunnen het hele proces aan, van eerste idee tot realisatie; nieuwbouw en renovatie, maar ook service en onderhoud,” zegt directielid Vincent Barten. “Geef ons maar projecten die een ander niet aandurft, qua tijdsdruk of complexiteit,” stelt projectleider Ramon Ende.

Door groei werd de bestaande huisvesting te klein. Met een nieuw pand in Houten gaf Barten Groep haar veertigjarig bestaan een passende bekroning. “Het moest niet alleen een gebouw worden waar medewerkers zich prettig voelen, maar ook een plek die onderling contact faciliteert,” stelt Vincent Barten. Monk Architecten vertaalde deze wensen in een aansprekend ontwerp.

Barten Groep koos Van den Pol als partner voor de E-installaties inclusief beveiliging, datanetwerk, verlichting en zonnepanelen. “Onze relatie gaat al zo’n twintig jaar terug. Bij projecten komen we elkaar regelmatig tegen. Van den Pol is een betrouwbare partij die kwaliteit levert. Ook hun expertise op het gebied van duurzaamheid vonden we belangrijk. Het nieuwe pand is energie neutraal en de inbreng van Van den Pol was daarbij van grote waarde. De samenwerking bij dit voor ons bijzondere project heeft de onderlinge band verder versterkt.”

Lees het volledige artikel in ons  magazine, uitgave Connetivity.

Fotografie; Monk Architecten  Vorige bericht Volgende bericht