Van den Pol | Expert in elektrotechniek! - Montfoort

In Westergouwe is geen woning hetzelfde. Uitdaging voor Co-makers

In een bouwcombinatie met Heijmans realiseert ERA Contour 78 woningen in de Goudse wijk Westergouwe.

In een bouwcombinatie met Heijmans realiseert ERA Contour 78 woningen in de Goudse wijk Westergouwe. Het gaat om de projecten Aan de Jachtvijver en Aan de Nieuwe Stadskade, ontwikkeld door VolkerWessels, Heijmans en ERA Contour.

De grote diversiteit van de woningen en het voortschrijdend inzicht rond gasgebruikt maakt Westergouw tot een uitdagend project. "Zowel in de voorbereiding als in de uitvoering is veel flexibiliteit vereist, " stelt projectorganisator Patrick Hogendoorn. "Niet alleen van ons, ook van de bouwpartners." Daaronder van den Pol, vaste co-maker van ERA Contour en verantwoordelijk voor de complete E-installtaie en aanleg van zonnepanelen.

Andy Ansems, bedrijfsleider bij ERA Contour: "Door de regelmatige samenwerking zijn er korte lijnen met de verschillende contactpersonen. Hun proactieve opstelling valt op, net als het vermogen over de grenzen van de eigen discipline te kijken. De kwaliteit wordt bij elke oplevering opnieuw bevestigd. Niet voor niets werd Van den Pol al uitgeroepen tot onze co-maker van het jaar.

Lees hier het complete interview uit ons PULS magazine met Patrick Hogendoorn en Andy Ansems

Beeldmateriaal Westergouwe Gouda via Era Contour  - Theo van Leur 

   Vorige bericht Volgende bericht