Van den Pol | Expert in elektrotechniek! - Montfoort

Gezamenlijke kennis en ervaring als ijzersterke troef

Internationale groei voor SiccaDania

Het Deense SiccaDania levert procesinstallaties voor de zuivel- en zetmeelindustrie. Daarbij gaat het zowel om complete productielijnen als om machines die zetmeel terugwinnen in de aardappelverwerkende industrie.

Al vele jaren ondersteunt Van den Pol SiccaDania B.V. Nederland bij deze recoveryinstallaties. "Zij leveren de besturingskasten en programmatuur voor onze machines," zegt Nina Tijben, Manager Sales Desk en Customer Service. "Ook zijn Van den Pol medewerkers aanwezig bij inbedrijfstelling op locatie." Hun rol is daarbij curciaal. "SiccaDannia levert over de gehele wereld. Als iets onverhoopt niet goed gaat,moet dat ter plekke worden opgelost. De experts van Van den Pol zijn dan van grote waarde. Doordat we al zo lang samenwerken, is een goed geoliede machine ontstaan. We kennen elkaars werkwijze en hebben aan een half woord genoeg."

SiccaDania kent een forse internationale expansie en opende vestigingen in onder meer China, Brazilië en Duitsland."Ook in de toekomst willen we blijven groeien, " zegt Tijben. "Dat doen we graag met vertrouwde partners zoals Van den Pol. De kennis die we in de loop van de jaren samen hebben opgedaan, is daarbij een ijzersterke troef."

Lees hier het complete interview met Nina Tijben over SiccaDania uit ons PULS magazine.

beeldmateriaal ; SiccaDania B.V. Nederland  Vorige bericht Volgende bericht