Van den Pol | Expert in elektrotechniek! - Montfoort

Drie generaties - verduurzaming van het wagenpark

Als je een van onze bedrijfsauto's ziet rijden is de kans groot dat het een PEUGEOT Partner is. Kort geleden deed de derde generatie Partner zijn intreden. Een mooie reden voor een artikel in À propos PEUGEOT, het magazine van Peugeot Nederland. Voorzien van een prachtige foto waar de drie generaties PEUGEOT Partner mooi naast elkaar te zien zijn.

Van den Pol is al trouw aan de PEUGEOT Partner sinds de lancering in 1997. "We hebben juist afscheid genomen van ons laatste exemplaar van de eerste serie", zegt Wim van den Pol. "De eerste auto's van de nieuwe Partners hebben we ook al in gebruik. Ons wagenpark telt op dit moment zo'n 150 voertuigen. Twee derde daarvan zijn PEUGEOTs, niet alleen Partner en Expert bestelauto's maar ook personenauto's zoals de 108, 208 en 308. 

We kopen deze auto's met onderhoudscontract bij de lokale dealer, Peugeot Groene Hart. Een bedrijf waar mijn opa, de oprichter van ons bedrijf, en mijn vader ook al zaken mee deden. Grappig om te melden dat ook bij de dealer de derde generatie is aangetreden".

Bij Van den Pol Elektrotechniek wordt hard gewerkt aan het terugdringen van de eigen CO2- voetafdruk. "We hebben ons wagenpark in vier jaar tijd zo weten te verduurzamen dat we per jaar 40.000 liter brandstof weten te besparen door een 15 procent lager gemiddeld brandstofverbruik. Uiteraard wordt er ook gekeken naar elektrisch rijden. We hebben recent afscheid genomen onze elektrische PEUGEOT Ion, en de eerste elektrische PEUGEOT e-208 is in bestelling.

Lees hier het hele artikel uit À propos PEUGEOT

Beeldmateriaal ABB


  Vorige bericht Volgende bericht