Van den Pol | Expert in elektrotechniek! - Montfoort

“Door prestatieafspraken weten wij precies waar we aan toe zijn.”

AT Osborne kiest voor verduurzaming door partnership

“Geen omkijken naar onderhoud”

De expertise van AT Osborne op het gebied van duurzaamheid kwam bij de renovatie van de eigen huisvesting uitstekend van pas. Het leverde een aantal primeurs op: het eerste rijksmonument met energielabel C en het eerste met een energieprestatiecontract.

Samen met eigenaar Triodos besloot AT Osborne tot ingrijpende verduurzaming van haar historische pand. “Daarbij zochten wij partners voor zowel realisatie als een langdurig contract voor beheer, onderhoud en energieprestatie,” zegt Marc Hopman, projectmanager en verantwoordelijk voor de eigen huisvesting van AT Osborne. De keuze viel op de combinatie Van Galen Klimaattechniek en Van den Pol Elektrotechniek. “Zij waren bereid en in staat financieel hun nek uit te steken, te investeren en risico’s over te nemen.”

Hopman ziet het huidige onderhouds- en energieprestatiecontract als een ideaal uitgangspunt. “De installateurs krijgen alle ruimte om kennis naar eigen inzicht in te zetten. Hun proactieve rol is verankerd in de mogelijkheid om bij een haalbare business case te investeren in verdere verduurzaming. Door de prestatieafspraken weten wij als gebruiker precies waar we aan toe zijn. We hebben geen omkijken naar het onderhoud; de mensen van Van den Pol doen hun werk professioneel en onopvallend.”  Vorige bericht Volgende bericht