Van den Pol | Expert in elektrotechniek! - Montfoort

City Campus Amsterdam, een uitdagend gebouw.

Gebruiker staat centraal

De bouw van de City Campus op het Amsterdamse Oosterdokseiland vordert gestaag. Met de oplevering van dit spectaculaire, multifunctionele gebouw, gepland in voorjaar 2022, wordt de realisatie van één van de grootste binnenstedelijke projecten in West-Europa een feit. 

Cruciaal element bij de City Campus is de complexe intergratie van architectuur en installaties. "De uitvoering is nu in volle gang. Er zijn veel verschillende partijen actief. Iedereen moet de juiste dingen doen, op de juiste plek en het juiste moment en met een scherp oog voor elkaars rol, "aldus Jan van den Brink, Business Unitleider Utiliteitsbouw bij Van den Pol.  

City Campus is een slim gebouw. Tal van sensoren dragen bij aan het hoge niveau van duurzaamheid en comfort. Gebruiksvriendelijkheid is daarbij de rode draad. " Uitgangspunt zijn de mensen die straks in de City Campus werken. Want innovatie techniek heeft alleen meerwaarde als deze eenvoudig te bedienen is. " Een app leidt kantoorgebruikers naar de juiste werkplek."Daar kunnen zij hun werkomstandigheden geheel naar wens instellen."

Lees hier het complete artikel over de City Campus en Oosterdokseiland uit Stedenbouw uitgifte januari 2021

Beeldmateriaal Artist Impression - OOA  Vorige bericht Volgende bericht