Van den Pol | Expert in elektrotechniek! - Montfoort

Circulariteit corebusiness voor Theo Pouw Groep

In een economie waar circulariteit steeds belangijker wordt, staan de activiteiten van de Theo Pouw Groep in het middelpunt van de belangstelling.

Het bedrijf maakt one stop shopping mogelijk via levering van bouwstoffen en hoogwaardige secundaire materialen, grondreiniging, recycling van bouw- en slooppuin plus verhuur van materieel. Met drie vestigingen verzorgt bedrijfsonderdeel CTU op- en overslag voor de binnenvaart.

 

De Theo Pouw Groep investeert fors om op het gebied van milieuprestaties beter te presteren dan de markt. Om die voorsprong te behouden, krijgt optimalisering van procesinstallaties alle aandacht. “Al vele jaren ondersteunt Van den Pol ons daarbij,” zegt directeur Alexander Pouw. “Recent onder meer bij de uitbreiding van installaties in Eemshaven, Groningen en Almere.”

De behoefte om techniek te doorgronden is een tweede natuur bij de Theo Pouw Groep. “We kruipen soms letterlijk in een machine om alle details te achterhalen, vragen door en willen precies weten hoe iets werkt. Daarin gaan we denk ik verder dan de meeste andere opdrachtgevers. Voor de medewerkers van Van den Pol is dat geen probleem. Het zijn gedreven vakmensen, net als wij.”

Meer lezen? Klik dan hier voor het complete interview met Alexander Pouw in ons PULS magazine.  Vorige bericht Volgende bericht