Van den Pol | Expert in elektrotechniek! - Montfoort

Camelot Campus 030 en Reykjavik

Ontwikkelende bouwer de Vries en Verburg realiseerde twee wooncomplexen in het Utrechtse stadsdeel Leidsche Rijn. Camelot Campus 030 bevat 250 studio's voor studenten en jongeren. Alle units zijn voorzien van vloerbedekking, meubels en keuken.

De commerciële ruimtes op de begane grond zijn deels in gebruik bij eigenaar Camelot. Het naastliggende gebouw Reykjavik telt 149 appartementen. Deze variëren in grootte, zijn casco opgeleverd en allemaal verhuurd.

Van den Pol was verantwoordelijk voor de complete E-installatie, verlichting, intercom plus brandmeldinstallatie in de parkeergarage. Op de daken staan 274 zonnepanelen. "Ook Ledverlichting draagt bij aan de duurzaamheid, net als bewegingsmelders in de parkeergarage, "zegt Rick Schakel, projectleider namens de Vries en Verburg. Hij ziet Van den Pol's brede specialisatie als groot voordeel. "Dit zorgt voor één aanspreekpunt met veel kennis van zaken."

Het bouwtempo lag hoor. "Beide objecten waren vrijwel tegelijkertijd gereed. Gaandeweg de uitvoering nam de druk toe met de krappe bouwplaats als extra uitdaging. Toch is het gelukt volgens planning op te leveren. Snelheid en kwaliteit gingen hand in hand."

Lees het hele interview met Rick Schakel, de Vries en Verburg, in ons Puls Magazine  Vorige bericht Volgende bericht