Van den Pol | Expert in elektrotechniek! - Montfoort

Actueel

Van den Pol Elektrotechniek houdt zich dagelijks bezig met interessante, bijzondere en innoverende projecten. Daar zijn we trots op, en we schrijven er graag over. Ieder voor- en najaar komt ons relatiemagazine uit, een uitgave boordevol mooie projecten. Daarnaast berichten verschillende (regionale) media over onze bezigheden. Met name de activiteiten van Van den Pol op het gebied van lean en duurzaamheid kunnen op belangstelling rekenen. Met aansprekende toepassingen en een glasheldere, vooruitstrevende visie op energiebeheer en duurzaamheid is Van den Pol Elektrotechniek vaak een dankbaar onderwerp.

Sneller verduurzamen met ESCo’s

10-07-2019

Bij een Energy Service Company- kortweg ESCo-besteedt de gebruiker aanleg, financiering en onderhoud van duurzame energievoorziening uit. “Tot nu toe komt dit relatief weinig voor”, zegt Wim van den Pol. “Dat gaat veranderen als het aan ons ligt. Want een ESCo kan de drempel voor verduurzaming fors verlagen.

Lees meer

Brandbeveiliging in de zorg

10-07-2019

In opdracht van Klok Bouwgroep te Nijmegen zijn een vijftal duurzame Beschermd Wonen locaties in uitvoering voor ZZG Zorggroep gevestigd in de regio Nijmegen. Van den Pol Elektrotechniek neemt hierbij de elektrotechnische installaties voor haar rekening, alsmede de brandmeldinstallatie, toegangscontrole- installatie, voorzieningen voor de zorginstallatie en het datanetwerk.

Lees meer

Op hoog niveau installeren

10-07-2019

Wie het centraal station van Rotterdam uitloopt, kan FIRST niet missen. Van den Pol was verantwoordelijk voor de E-installaties in FIRST. Duurzaamheid speelde daarbij een belangrijke rol, met het BREEAM-NL 'Excellent' ontwerpcertificaat als tastbaar bewijs. Door de intensieve interactie tussen Van den Pol en de gebruikers zijn de installaties maximaal toegesneden op hun wensen.

 

Lees meer

Hockeyclub Montfoort wekt duurzame energie op.

10-07-2019

Sinds dit jaar kunnen sportverenigingen gebruik maken van de subsidieregeling "Energiebesparing en duurzame energie sportverenigingen". Er wordt maximaal 30% subsidie verstrekt op de investering in zonnepanelen. Samen met een extra sponsoring van de vaste sponsor van de Hockeyclub, Van den Pol Elektrotechniek, was het mogelijk de investering in de zonnepanelen rendabel te krijgen. Daarmee is Hockeyclub Montfoort één van de eerste sportclubs in de regio die middels een zonnepanelen installatie gebruik maakt van duurzame energie.

Lees meer

Muziekids is blij, en hoe.

10-07-2019

Maar liefst tienduizend euro mochten wij mede namens onze klanten overhandigen aan Muziekids. In plaats van de traditionele jubileumcadeaus vroeg Van den Pol om deze felicitaties om te zetten in een donatie ten behoeve van het nieuw te bouwen Muziekids Studio in het Prinses Máxima Centrum Utrecht. Wat een navolging heeft dat hartverwarmende idee gekregen. Het bedrag dat uiteindelijk op de cheque stond overtrof alle verwachtingen. Een schitterende tienduizend euro!

Lees meer

Innovatie is het sleutelwoord van 2016.

10-07-2019

"Innovatie is het sleutelwoord van 2016. " Een openhartig interview met Harry van Zandwijk en Wim van den Pol.

Lees meer