Van den Pol | Expert in elektrotechniek! - Montfoort

Actueel

Van den Pol Elektrotechniek houdt zich dagelijks bezig met interessante, bijzondere en innoverende projecten. Daar zijn we trots op, en we schrijven er graag over. Ieder voor- en najaar komt ons relatiemagazine uit, een uitgave boordevol mooie projecten. Daarnaast berichten verschillende (regionale) media over onze bezigheden. Met name de activiteiten van Van den Pol op het gebied van lean en duurzaamheid kunnen op belangstelling rekenen. Met aansprekende toepassingen en een glasheldere, vooruitstrevende visie op energiebeheer en duurzaamheid is Van den Pol Elektrotechniek vaak een dankbaar onderwerp.

Van den Pol adviseert, realiseert en optimaliseert.

10-07-2019

Van den Pol heeft een lange historie in zonne-energie. Twintig jaar geleden al was het bedrijf betrokken bij grootschalige projecten. Zonne-energie is uitgegroeid tot een prominent specialisme. "Naast onze ervaring levert ook de brede scope al elektrotechnisch specialist een cruciale voorsprong op."

Lees meer

Cobouw 50 - Robots voor het zware en vieze werk

10-07-2019

Een robot die een muurtje in elkaar metselt, beton stort of riolering aanlegt. Volgens Wim van den Pol is het over zo'n tien à vijftien jaar de normaalste zaak van de wereld. Nu worden ze nog maar sporadisch ingezet, maar de directeur van Van den Pol gelooft dat robots dé toekomst zijn voor de bouwsector. Om zijn eigen bedrijf hierop voor te bereiden heeft hij sinds een jaar twee robots in dienst : Pepper en Zora.

Lees meer

Renovatie Bloomhouse mooie uitdaging voor E-Specialist Van den Pol Elektrotechniek

10-07-2019

Van den Pol Elektrotechniek is verantwoordelijk voor de vernieuwing van de installaties in Bloomhouse. "Vanaf de eveneens nieuwe transformator vervangen wij de complete E-installatie", zegt projectleider Roelf van Wolfswinkel." Ook de verlichting, uitgevoerd in full LED en de ontruimingsinstallatie nemen we voor onze rekening, net zoals de voorbereiding voor de beveiligingsinstallatie.

Lees meer

Installatie op maat door Design & Build, de huiselijkheid van De Bloementuin Geldermalsen.

10-07-2019

Welzijnsorganisatie STMR opende onlangs in Geldermalsen van een nieuwe locatie, de Bloementuin . Het gaat om een kleinschalige woongelegenheid voor mensen met dementie. Als onderdeel van het bouwteam zetten Van den Pol Elektrotechniek bij de Bloementuin veel van haar specialismes in.

Lees meer

Aanpassing brandmeldinstallatie Nieuw Bleyenburg Utrecht

10-07-2019

Voor beheerkantoor VvE Metea bracht Van den Pol de staat van de brandmeldinstallatie bij het Utrechtse woningcomplex Nieuw Bleyenburg in kaart. Dit leidde tot een rapport met dertig verbeterpunten. Tijdens een controle door de brandweer kon Van den Pol aantonen dat de brandmeldinstallatie overgedimensioneerd was. Ook doormelding naar de brandweer bleek voor het huidige gebruik van Nieuw Bleyenburg niet verplicht.

Lees meer

Accommodatiemanagement- systeem Gemeente Utrecht

10-07-2019

In opdracht van Vastgoedexploitatie (VGE) van de gemeente Utrecht realiseert Van den Pol een toegangscontrolesysteem met reserveringsapplicatie voor gymzalen en buurtcentra. In plaats van met sleutels wordt de toegang nu digitaal en elektronisch geregeld.

Lees meer