Van den Pol | Expert in elektrotechniek! - Montfoort

Actueel

Van den Pol Elektrotechniek houdt zich dagelijks bezig met interessante, bijzondere en innoverende projecten. Daar zijn we trots op, en we schrijven er graag over. Ieder voor- en najaar komt ons relatiemagazine uit, een uitgave boordevol mooie projecten. Daarnaast berichten verschillende (regionale) media over onze bezigheden. Met name de activiteiten van Van den Pol op het gebied van lean en duurzaamheid kunnen op belangstelling rekenen. Met aansprekende toepassingen en een glasheldere, vooruitstrevende visie op energiebeheer en duurzaamheid is Van den Pol Elektrotechniek vaak een dankbaar onderwerp.

Wonen in een Bijenkorf - B@ducated in Leidsche Rijn

10-07-2019

Middenin Leidsche Rijn realiseert De Vries en Verburg het project B@ducated. Een wooncomplex met 250 micro-appartementen voor studenten en young professionals. Van den Pol realiseert de elektrotechnische, communicatie- en brandmeldinstallatie plus de infrastructuur voor het camerasysteem.

Lees meer

Bewaak veiligheid en prestaties van zonne-energiesystemen

10-07-2019

Als specialistische E-installateur kent Van den Pol als geen ander het belang van hoogwaardig, veilige installaties. We zijn pionier op solargebied met twintig jaar ervaring in aanleg, monitoring en onderhoud. Dit zorgt voor een kennisvoorsprong waarvan opdrachtgevers profiteren.

Lees meer

Tempo maken in Leidsche Rijn

10-07-2019

Als vertrouwde partner van de Vries en Verburg realiseert Van den Pol de elektrotechniek in appartementencomplex B@Start/Reykjavik. Het gaat om de complete E-installatie, verlichting en intercom plus brandmeldinstallatie in de parkeergarage. Tevens worden er 273 zonnepanelen op het dak geïnstalleerd.

Lees meer

'Wij willen enthousiaste opdrachtgevers, niet anders.'

10-07-2019

We hechten aan commitment. 'Opdrachtgevers die in de crisisjaren voor ons bleven kiezen, staan nu op nummer 1. Zij kunnen rekenen op ons support. We nemen daarbij geen genoegen met 100% tevreden klanten maar we gaan een stap verder. We willen enthousiaste opdrachtgevers, niet anders. Klanten die zo tevreden zijn dat ze ons vaker inzetten en Van den Pol aanbevelen bij anderen.

Lees meer

DC Nieuwegein; 'LED; Niet anders.'

10-07-2019

DC Nieuwegein is een actueel voorbeeld van het partnership tussen Heembouw en Van den Pol. Beide realiseren met regelmaat gezamelijke projecten in de utiliteitsbouw. Het distributiecentrum heeft een gespiegelde structuur met aan beide zijde een kantoordeel en daarachter logistieke ruimtes en is full-LED. We leggen niet anders meer aan," aldus Johnny Gielen, projectleider bij Van den Pol.

Lees meer

Betrouwbaar, duurzaam en slim. Niet anders

10-07-2019

Van den Pol is betrokken bij prestigieuze kantoren als FIRST, NoMA House en Hourglass. "Slimme gebouwen waar onderling communicerende apparatuur zorgt voor meer gebruiksgemak en minder energieverbruik." Betrouwbaar, duurzaam en slim. Niet anders.

Lees meer