Van den Pol | Expert in elektrotechniek! - Montfoort

Actueel

Van den Pol Elektrotechniek houdt zich dagelijks bezig met interessante, bijzondere en innoverende projecten. Daar zijn we trots op, en we schrijven er graag over. Ieder voor- en najaar komt ons relatiemagazine uit, een uitgave boordevol mooie projecten. Daarnaast berichten verschillende (regionale) media over onze bezigheden. Met name de activiteiten van Van den Pol op het gebied van lean en duurzaamheid kunnen op belangstelling rekenen. Met aansprekende toepassingen en een glasheldere, vooruitstrevende visie op energiebeheer en duurzaamheid is Van den Pol Elektrotechniek vaak een dankbaar onderwerp.

Vliegende start voor logistiek bedrijvenpark nabij Schiphol

10-07-2019

Als onderdeel van het bouwteam realiseerde Van den Pol alle E-installaties in het eerste deel van SEGRO Park. "Ook communicatie en aansturing van de slagbomen namen wij voor onze rekening", meldt business unitleider Jan van den Brink. "Net als het gebouwbeheersysteem, als van de domotica in de hallen".

Lees meer

Verduurzaming heeft hoge prioriteit voor Legit Forum

10-07-2019

Onder moederbedrijf Legit Forum opereren 17 werkmaatschappijen. “Rode draad bij onze activiteiten is de derde huid; het interieur van gebouwen,” verduidelijkt Hans Sluijs, samen met René Straver oprichter en directeur. “Wij faciliteren de dynamiek die daar plaatsvindt. Bij het in topconditie houden van het Legit Forum-vastgoed speelt Van den Pol een belangrijke rol. “Zowel met onderhoud als bij ver- en nieuwbouwprojecten,” zegt Sluijs.

Lees meer

Heembouw en Van den Pol brengen elkaar verder

10-07-2019

Plekken creëren waar mensen willen zijn. Of het nu gaat om kantoren, bedrijfsruimten of woningen. Dat is de ambitie van Heembouw. Van den Pol is al jarenlang een vaste partner. “Samen bereiken we een steeds hoger niveau,” zegt Rudolph van den Bergh, directeur Wonen bij Heembouw.

Lees meer

Tijdelijke studentencampus bij station Sloterdijk

10-07-2019

Op slechts enkele meters afstand van de Hemboog bij station Amsterdam Sloterdijk is de afgelopen maanden de Wasa Student Village verrezen. Het project omvat 358 tijdelijke wooneenheden voor een mix van jongeren, nationale en internationale studenten en jonge statushouders.

Lees meer

Distributiecentrum Appelweg Moerdijk

10-07-2019

Van den Pol Elektrotechniek werkt regelmatig samen met Heembouw. Zo ook voor het nieuwe distributiecentrum aan de Appelweg in Moerdijk. Bij dit project wordt BIM vergaand toegepast. Ook wordt er volgens een lean planning gewerkt. Met beide heeft Van den Pol ruime ervaring en door deze kennisvoorsprong veel profijt bij dit project.

Lees meer

Van den Pol adviseert, realiseert en optimaliseert.

10-07-2019

Van den Pol heeft een lange historie in zonne-energie. Twintig jaar geleden al was het bedrijf betrokken bij grootschalige projecten. Zonne-energie is uitgegroeid tot een prominent specialisme. "Naast onze ervaring levert ook de brede scope al elektrotechnisch specialist een cruciale voorsprong op."

Lees meer