Zonne-energie en zonnepanelen

Powered by Van den Pol Elektrotechniek

Deskundig, veilig en met maximaal rendement. Bij Van den Pol

Zonatlas

Elektrotechniek kiezen we voor de lange termijn. Uw keuze voor zonne-energie is een keuze voor decennia. De zonnepanelen die u kiest, moeten tientallen jaren lang zonne-energie voor u opwekken. Dan moet het zonne-energiesysteem natuurlijk wel goed zijn. Van den Pol Elektrotechniek is dé specialist op het gebied van zonnepanelen. Wij zorgen om te beginnen voor een realistische berekening van de mogelijkheden en van uw voordeel. Doordat wij onafhankelijk zijn van leveranciers, kiezen wij altijd de beste kwaliteit zonnepanelen die goed aansluiten bij uw situatie. Onze deskundige, goed opgeleide monteurs plaatsen de zonnepanelen en zorgen er vervolgens voor dat u ook echt jarenlang veilig plezier hebt van uw zonnepanelen.

Overweegt u een investering in zonnepanelen en bent u benieuwd of uw pand hiervoor geschikt is? Bekijk het direct via de Zonatlas!

Ruime ervaring in zonnepanelen

Van den Pol Elektrotechniek is al meer dan vijfentwintig jaar actief op het gebied van zonne-energie en zonnepanelen. We hebben meegewerkt aan praktijktesten van het onafhankelijke onderzoeksinstituut voor duurzame energie ECN (proefopstelling Petten) en van Rijkswaterstaat (proef A9). We hebben klanten door heel Nederland. Van zonnepanelen op schuren in Utrecht en Gelderland tot zonnepanelen voor verschillende scholen in Zuid-Holland. Zo hebben we vanaf het begin van de opkomst van zonne-energie ervaring opgedaan. Nu al meer dan vijfentwintig jaar lang. Onze medewerkers zijn erin opgegroeid. We beschikken over meer dan 160 goed opgeleide monteurs elektrotechniek die de zonnepanelen plaatsen. Stuk voor stuk mensen die weten waar het over gaat, op en onder het dak. Zij worden continu bijgeschoold en vertrouwd gemaakt met de nieuwste technieken en producten.

Grote zonne-energie projecten

Ook voor grote zonne-energie projecten bent u bij Van den Pol aan het juiste adres. We hebben ruime ervaring met de levering en installatie van turn-key zonnestroomsystemen op industrieel niveau. Desgewenst kunnen we u ook adviseren bij de aanvraag van SDE+ subsidie of het project inclusief subsidieaanvraag zelfs geheel voor u ontzorgen.

Meer weten? Neem dan contact met ons op!

Contact opnemen