Installeren vanuit het hart

Zonne-energie en zonnepanelen 

Powered by Van den Pol Elektrotechniek 

Zonatlas

Deskundig, veilig en met maximaal rendement. Bij Van den Pol Elektrotechniek kiezen we voor de lange termijn. Uw keuze voor zonne-energie is een keuze voor decennia. De zonnepanelen die u kiest, moeten tientallen jaren lang zonne-energie voor u opwekken. Dan moet het zonne-energiesysteem natuurlijk wel goed zijn. Van den Pol Elektrotechniek is dé specialist op het gebied van zonnepanelen. Wij zorgen om te beginnen voor een realistische berekening van de mogelijkheden en van uw voordeel. Doordat wij onafhankelijk zijn van leveranciers, kiezen wij altijd de beste kwaliteit zonnepanelen die goed aansluiten bij uw situatie. Onze deskundige, goed opgeleide monteurs plaatsen de zonnepanelen en  zorgen er vervolgens voor dat u ook echt jarenlang veilig plezier hebt van uw zonnepanelen.

Overweegt u een investering in zonnepanelen en bent u benieuwd of uw pand hiervoor geschikt is? Bekijk het direct via de Zonatlas!

Ruime ervaring in zonnepanelen

Van den Pol Elektrotechniek al meer dan vijftien jaar actief op het gebied van zonne-energie en zonnepanelen. We hebben meegewerkt aan praktijktesten van het onafhankelijke onderzoeksinstituut voor duurzame energie ECN (proefopstelling Petten) en van Rijkswaterstaat (proef A9). We zijn nu nog betrokken bij een onderzoeksproject van de Hogeschool Utrecht. We hebben klanten door heel Nederland. Van zonnepanelen op schuren in Utrecht en Gelderland tot zonnepanelen voor verschillende scholen in Zuid-Holland. Zo hebben we vanaf het begin van de opkomst van zonne-energie ervaring opgedaan. Nu al meer dan vijftien jaar lang. Onze medewerkers zijn erin opgegroeid. We beschikken over meer dan 160 goed opgeleide monteurs elektrotechniek die de zonnepanelen plaatsen. Stuk voor stuk mensen die weten waar het over gaat, op en onder het dak. Zij worden continu bijgeschoold en vertrouwd gemaakt met de nieuwste technieken en producten.

PV_system_16_won_startblok_Woerden_274696_1.jpg

PV Systeem 16 Woningen Wo...

PV Systeem 16 Woningen Woerden

Locatie: Woerden
Gecomprimeerd_Marco_Pololaan_66_panelen_315087_02.jpg

Nova Gemeente Utrecht

Nova Gemeente Utrecht

Locatie: Utrecht
PV_systeem_Vlek_2_Nijmegen_3.jpg

PV Systeem Parc Margriet ...

PV Systeem Parc Margriet Nijmegen

Locatie: Nijmegen
Gecomprimeerd_PV_Systeem_Surinamelaan_Amersfoort_314514_11.jpg

PV Systeem Surinamelaan A...

PV Systeem Surinamelaan Amersfoort

Locatie: Amersfoort
PV_Systeem_City_Prins_Den_Haag_01.jpg

PV Systeem City Prins Den...

PV Systeem City Prins Den Haag

Locatie: Den Haag
Naar het overzicht van alle projecten

PV Systeem Hockeyclub Montfoort

Locatie Montfoort Opgeleverd: 2016

...

Bekijk projectdetails
Elektrotechniek • Industriele automatisering • beveiliging • ict-netwerken twitter   
footer 4
footer 5